Výměna baterií huawei expresně nejen v Praze? Ano! Jedině s iloveservis máte jistotu, že když vám dojde šťáva, můžete se na nás spolehnout!

9 z 10 uživatelů mobilních telefonů řeší na svém mobilním zařízení Huawei stejný problém. Po nějaké době klesá výdrž baterie, je nutné neustále sledovat stav a vypnutí přichází v tu nejméně vhodnou chvíli.

Naštěstí v iLoveServis Vám baterii vyměníme na počkání a s garancí nejlepší ceny.

Nemusíte řešit, zda jít do autorizovaného servisu či neautorizovaného. Používáme baterie originální kvality, které jsou i z hlediska technických parametrů naprosto srovnatelné s bateriemi výrobce. Samozřejmě máte záruku na baterii 24 měsíců, na kapacitu 6 měsíců, a jelikož věříme v profesionalitu našich techniků, máte od nás ještě navíc doživotní záruku na provedenou práci!

S pobočkami iLoveServis máte jistotu rychlosti, dostupnosti a jednoduchosti celého procesu. Jako jediný servis v ČR máme otevřeno i o víkendech. Informujte se na možnost výměny baterie u svého telefonu Huawei ještě dnes!

Navštivte naše webové stránky www.iloveservis.cz nebo nám zavolejte na naši bezplatnou infolinku +420 800 88 66 88

iLoveServis - servis, co myslí za své zákazníky!

Adam Pavelka,
zakladatel

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem