Snižuje se Vám kapacita u Vašeho Xiaomi telefonu i přesto, že ještě není „tak starý“?

Toto je bohužel v dnešní době naprosto běžné, a to z důvodu, že telefon používáme denně a to jak na telefonování, tak i na aplikace, poslech hudby, focení apod. Dalším důvodem, proč se baterie rychleji vybíjí a tudíž dochází k jejímu opotřebení, je zpracování telefonů, jsou tenčí, mají mnohonásobně vyšší výkon a nabízí stále více funkcí a možností, k čemu mobilní přístroj můžeme používat.

S tímto problémem Vám velice rádi a expresně pomůžeme na všech našich pobočkách iLoveServis, kde nabízíme expresní výměnu baterie, bezplatnou diagnostiku a samozřejmě i profesionální přístup našeho personálu.

Nabízíme opravu na počkání. Garantujeme dostupnost 90% dílů na všechny modely skladem a nejen značky Xiaomi, ale i iPhone, Samsung, Huawei apod. v té nejvyšší kvalitě od českých dodavatelů. Samozřejmostí je 24 měsíční záruka na baterii a 6 měsíců na její kapacitu.

Najdete nás ve všech velkých městech a to v obchodních centrech v Praze (Chodov, Flora nebo Butovice) dále pak v Brně, Liberci, Hradci Králové, Olomouci, Šantovce a Ostravě a díky tomu jsme tu pro Vás i o víkendech.

Budeme se na Vás těšit, protože Váš rozbitý telefon je naše radost :-)

Váš iLoveServis

Navštivte naše webové stránky www.iloveservis.cz nebo nám zavolejte na naši bezplatnou infolinku +420 800 88 66 88

iLoveServis - servis, co myslí za své zákazníky!

Adam Pavelka,
zakladatel

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem