Praha & Brno: 10% sleva na baterie + profi UV čištění zdarma!

Věčně vybitý? A navíc nečistý?

Využijte naši aktuální akci 10% slevy na expresní výměnu baterie a k tomu profi UV čištění zdarma! Nová baterie opět prodlouží výdrž Vašeho mobilu na maximum a Vám tak odpadnou neustálé starosti s vybitou baterkou a nonstop nabíjením. Naše hloubkové čištění pro změnu vylepší nejen vzhled, ale také prodlouží životnost mikrofonu či sluchátka. Navíc odstraní veškeré bakterie a viry ze zařízení. A podle studií je takových nežádoucích mikroorganismů na telefonu mnohonásobně více než například v městské hromadné dopravě.

Pro jistotu nejrychlejší výměny baterie doporučujeme využít naši ONLINE REZERVACI.

A na kterých našich expresních pobočkách platí tato akce?

Akce platí do 1. 7. 2020 a slevy se nesčítají. Těšíme se na Vaši návštěvu!

iLoveServis - první servis zaměřený opravdu na své zákazníky!

Adam Pavelka,
zakladatel

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem