Nejlepší údržba vašeho iPhonu

Apple produkty a hlavně iPhony jsou jedním z nejpopulárnějších chytrých telefonů na světě, a jako každý jiné elektronické zařízení, také potřebují pravidelnou údržbu a servisování. V tomto článku se podíváme na několik důležitých věcí, které můžete udělat, abyste udrželi svůj iPhone v dobrém stavu.

1. Aktualizujte software

Pravidelné aktualizace softwaru jsou důležité nejen pro zlepšení výkonu vašeho iPhone, ale také pro bezpečnost. Nové aktualizace zahrnují opravy chyb a zranitelností, které mohou být zneužity k útoku na váš iPhone.

Aktualizujte software

2. Udržujte svůj iPhone čistý

Pravidelně čistěte svůj iPhone jemným hadříkem a vyhněte se použití chemických čistících prostředků. Vyčistěte také konektory a reproduktory od nečistot, které mohou ovlivnit výkon. Cena profesionálního čištění v iLoveServis je od 340,- a během chvilky je Váš miláček jako nový.

Udržujte svůj iPhone čistý

3. Zálohujte svá data

Pravidelné zálohování vašich dat je důležité pro případ, že váš iPhone bude muset být obnoven nebo nahrazen. Ujistěte se, že máte aktuální zálohy uložené na bezpečném místě.

Zálohujte svá data

4. Chraňte svůj iPhone

Investujte do kvalitního ochranného pouzdra a ochranného skla, které ochrání váš iPhone před poškrábáním a pádem. Na našich pobočkách máme velký výběr ochranných obalů, krytů nebo tvrzených skel.

Chraňte svůj iPhone

5. Nepřetěžujte svůj iPhone

Příliš mnoho aplikací a procesů v pozadí může zpomalit výkon vašeho iPhone a zkrátit životnost baterie. Ujistěte se, že zavíráte nevyužívané aplikace a omezujete procesy v pozadí.

Nepřetěžujte svůj iPhone

Využijte profesionální servis

Pokud váš iPhone potřebuje opravu, nezkoušejte to dělat sami, můžete tím víc poškodit. Místo toho využijte profesionální servis, který má zkušenosti a nástroje potřebné k opravě vašeho iPhone.

Využijte profesionální servis

S dodržováním těchto tipů a pravidel můžete udržet svůj iPhone v dobrém stavu a prodloužit jeho životnost. A nezapomeňte, se všemi body Vám rádi pomůžeme a za pomoc od iLoveServis se nemusíte stydět.

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem