Dezinfekce UV-C lampou proti virům a bakteriím zdarma

Ke každé službě nebo opravě dezinfikujeme zcela zdarma Vaše zařízení UV-C speciální lampou s ozonem, která ničí nukleovou kyselinu DNA nebo RNA bakterií, virů a dalších nežádoucích mikrobů.

Proč je to důležité? S mobilem nebo tabletem v ruce jíme a v posteli spíme. Hrají si s ním naše děti a olizují ho domácí mazlíčci. Přitom podle vědeckých studií je mobil špinavější než záchod. Je to vcelku paradox. Právě mobilní telefon je totiž zařízení, které si jako jedno z mála několikrát denně přiložíme k ústům. Může se tak stát významným přenašečem závažných onemocnění, bakterií a virů, které mohou způsobovat různé nemoci nebo například kožní problémy.

Až 95% zákazníků se k nám vrací opakovaně. Ví proč. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům, kterým vždy poradíme a pomůžeme s mobilem, tabletem nebo MacBookem.

iLoveServis, s garancí nejlepší ceny a doživotní záruky na práci.

Jednoduše nás kontaktujte 800 88 66 88 nebo navštivte naše expresní pobočky.

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem