iLoveServis pomáhá seniorům nad 65 let

Všichni prarodiče vždy myslí více na ostatní než na sebe. Proto jsme se rozhodli, že všem seniorům nad 65 let poděkujeme za nás všechny tím, že jim naše servisní služby budeme poskytovat zdarma nebo s vysokou slevou. Nejsme tady sami! Pomáhejme starší generaci jako ona pomohla nám!

Naše doba se za posledních několik desítek let velmi posunula. Co se moderních technologií týká, tak obzvlášť. Vše se zrychluje, výkonnost a možnosti jsou na mnohem vyšší úrovni než tomu bylo dříve. Zkrátka, nic není tak, jak bývalo před dvaceti lety. Hlavního rozdílu si dnes ani nevšimnete, protože nemáme čas nad tím přemýšlet. Myslíme si, že se dnes hodně zapomíná na to, že k prosperitě, kterou máme dnes, nám pomohla starší generace. Všichni více cestujeme, více utrácíme, zkrátka máme lehčí život a to díky generaci před námi! Proto jsme se rozhodli, že našim seniorům (všem občanům nad 65 let) poděkujeme tím, že jim některé služby budeme od nyní poskytovat zdarma, nebo s vysokou slevou.

Jaké zvýhodnění nabízíme seniorům nad 65 let?

  • poradenství zcela zdarma (např. přetažení kontaktů z telefonu)
  • diagnostika zařízení zdarma
  • veškeré servisní služby se slevou 20%

Tyto výhody samozřejmě platí pro všechny naše pobočky v 7 městech. A pokud k nám máte dalekou cestu nebo Vám to zdravotní stav neumožňuje, tak nevadí! Zařízení k nám můžete poslat poštou.

Neváhejte nás, prosím, kontaktovat pro více informací

Děkujeme také všem našim zákazníkům, že jsme jeden z nejlépe hodnocených servisů v Česku. Spokojený zákazník a opravené zařízení jsou pro nás to nejdůležitější. Prosíme, sdílejte tento článek tlačítkem níže, aby se o něm vědělo a společně jsme pomohli těm, kteří to potřebují...

Jsme iLoveServis, český prémiový servis pro expresní opravy mobilů, tabletů a MacBooků, který svým zákazníkům nabízí garanci nejlepší ceny a doživotní záruky na práci. Naše expresní pobočky naleznete v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Hradci Králové, Liberci a Českých Budějovicích. Většinu problémů vyřešíme na počkání, ale doporučujeme využít naši rychlou a snadnou online rezervaci.

iLoveServis - servis, co myslí za své zákazníky!

Adam Pavelka,
zakladatel

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem