Proč se oprava mobilu stále vyplatí? Srovnáváme pro a proti!

Čeká vás oprava mobilu a přemýšlíte, jestli ji má ještě vůbec smysl podstupovat? Podobnou otázku si dnes klade celá řada zákazníků. Cenová dostupnost a široká nabídka mobilní telefony dostává na vrchol žebříčku nejčastěji měněné elektroniky. Všechno má ale svá pro a proti, a to i oprava telefonu. Máte tedy v dnešní době ještě smysl využít servis a mobil opravit, nebo je lepší rovnou koupit nový?

Proč je lepší servisní výměna displeje, nebo baterie, než nový telefon...

Odpověď na tuto otázku není a nikdy nebude jednoznačná. Na problematiku se dá, ostatně jako na všechno ostatní, pohlížet z několika různých pohledů u nichž nikdy nedokážete říct, který je ten správný. Pojďme se na ně podívat postupně. Největší předností koupě nového telefonu, ať už iPhone, Samsung nebo Huawei, je fakt, že je nový, co je nové, je pro nás zajímavé, zároveň povětšinou přináší také nejrůznější vylepšení a funkce, které jsme na starém telefonu využívat nemohli. Naproti tomu však stojí nostalgie a zvyky, které si, ať už úmyslně, nebo nevědomky vytváří každý z nás. Oprava stávajícího mobilu nás tak uchrání novému přizpůsobování nastavení, zachrání uložené fotky, zprávy i hovory.

Zachování veškerých dat bez jakékoliv práce navíc je zase naopak největší výhodou, kterou přináší servis pro telefony. Nemusíte tak složitě obnovovat uložená data (což je mnohdy dost nákladná záležitost), ale ani se loučit se svým starým telefonem, ke kterému máte už za ty roky značnou citovou vazbu. Mezi další výhody koupě nového telefonu pak jistě patří nový, netradiční design, který zaujme okolí. Tuto roli však celkem snadno mohou zastoupit i nejrůznější kryty na telefony a doplňkové příslušenství, které můžete mimo jiné nalézt na našich 11 expresních pobočkách iLoveServis, například v nákupním centru Galerie Vaňkovka v Brně.

Oprava telefonu zachrání vaše fotky a ušetří čas i peníze...

Mobilní telefony šetří převážně čas. Čas, který můžete trávit věnováním se svým koníčkům, rodině, nebo třeba práci. Stejně tak je tomu i se servisem, jehož cílem je například oprava displeje. Nemusí se však jednat jen o displej, řešení nenabíjení, výměna baterie a další opravy jsou dnes již mnoha servisy řešeny v podstatě na počkání. Mezi ně patří i náš mezi zákazníky nejlépe hodnocený servis na FB v ČR, iLoveServis. Řekněme, že k nám do prodejny, například ve městě Pardubice, přinesete svůj nový iPhone, který vám nešťastnou náhodou spadl a rozbilo se mu sklo, nebo zmíněný displej, u kterého je nutná výměna. Necháte nám telefon, projdete si svoje oblíbené obchody a následně si ho vyzvednete – iPhone, jako nový.

Stále častěji jsou pak řešeny ekologické otázky a tematika dětské práce (nejen) v čínských a korejských továrnách. Omezení produkce pro firmy vyrábějící mobilní telefony by nejen zabránilo zaměstnávání dětí, ale i šetřilo životní prostředí. Na závěr je pak třeba zmínit také finanční otázku, která je, přiznejme si, pro řadu z nás zásadní. Řekněme například, že se vám povedlo „utopit“ Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Přišli byste do některé expresní pobočky iLoveServis, například ve městě Liberec. Naši technici by telefon vysušili, případně vyměnili baterii, která bývá tímto způsobem často poškozena a za poloviční pořizovací cenu (odborné vysušení cca 790 Kč, výměna baterie cca 1290 Kč), byste si opravený telefon odnesli domů (cena telefonu se aktuálně pohybuje kolem 4500 Kč). Stejně tak by celý proces probíhal i u dalších modelů a značek, jako je Samsung, Sony, Xiaomi nebo zmíněný Huawei.

Proč zvolit právě iLoveServis?

Začala pro vás být varianta „oprava mobilu“ tou přijatelnější variantou? Pak můžete využít nabídky právě iLoveServis. Svým zákazníkům garantujeme ty nejlepší ceny a doživotní záruku na práci techniků – pokud by se tedy náhodou něco nepovedlo, provedeme opětovnou opravu kompletně zdarma. Ať už je vaším problémem výměna, nebo oprava displeje, zmíněné řešení nenabíjení, můžete se spolehnout, že vám bude telefon navrácen v co možná nejkratším čase. Většinu oprav provádíme dokonce expresně, na počkání, přímo na pobočce. Vybírat si pak můžete z jedenácti poboček – Praha, Praha Chodov, Liberec, Hradec Králové, Ostrava, Olomouc, České Budějovice a Brno. Při delší opravě pak nabízíme zapůjčení náhradního telefonu, abyste během servisu mohli zůstat v kontaktu se svými příbuznými a nezaostávali v práci. Zkušenosti zákazníků mluví za vše, na Facebooku jsme nejlépe hodnoceným servisem pro mobilní telefony v České republice.

Tipy pro Vás

Přinášíme novinky ze světa mobilů a našeho života

Autorizovaný vs. neautorizovaný servis

Hlavním rozdílem mezi autorizovaným a neautorizovaným servisem telefonu je v tom, kdo servis provádí. Autorizovaný servis je prováděn oficiálním servisním partnerem výrobce telefonu, zatímco neautorizovaný servis může být prováděn jakýmkoliv jiným servisem či opravářem, který není oficiálním servisním partnerem.

Pokračovat ve čtení

MacBook

MacBook je řada notebooků vyráběných společností Apple, která se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, výkonností a spolehlivostí. MacBooky jsou oblíbené především mezi profesionály, studenty a všemi, kteří potřebují spolehlivé a výkonné zařízení pro práci, tvorbu a zábavu.

Pokračovat ve čtení

iPad

iPad je tablet vyráběný společností Apple, který byl poprvé uveden na trh v roce 2010. Od té doby se stal velmi populárním nástrojem pro práci, zábavu a vzdělávání.

Pokračovat ve čtení

Zajímá vás více ze světa
mobilních telefonů a techniky?

Zobrazit další články
Opravujeme zařízení také těchto firem